Veterinarska dijagnostika

Hematologija

PocH-100iV Diff

Sysmex PocH-100iV Diff hematološki analizator dizajniran je za specifičnu upotrebu prilikom rada sa više životinjskih vrsta. Ovaj analizator pruža instantne hematološke rezultate, te je iznimno koristan u kriznim situacijama. "Otvoreni software" omogućava korisniku da kreira profile 13 dodatnih vrsta i prilagodi analizator individualnim potrebama. Jednostavnost upotrebe pomoću LCD zaslona osjetljivog na dodir, prikaz ikona uz objašnjenje, te automatizirano software održavanje donose maksimalnu produktivnost u radu. Tehnologija DC detekcije sa hidrodinamičkim fokusiranjem osigurava visoku preciznost i rezultate na koje se možete osloniti. Unutar prikaza raznovrsnih rezultata možete birati između 3 različite opcije: 8 parametara (CBC), 19 parametara bez histograma, 19 parametara sa histogramima, a eozinofili (EO%) su naznačeni kao posebna populacija. Sysmex PocH-100iV Diff razvio se kao rezultat iskustva i najnovije tehnologije s ciljem dobivanja pouzdanih i kvalitetnih rezultata na svakoj lokaciji koja se brine o zdravlju životinja.

scil Vet abc Plus+

scil Vet abc Plus+, uređaj za analizu hematoloških parametara u punoj krvi, izuzetno je jednostavan za upotrebu i potrebno mu je samo 60 sekundi da izradi kompletnu 4-djelnu diferencijalnu krvnu sliku. Prilikom početka mjerenja, 10µ pune krvi automatski aspirira pa tako nije potrebna priprema uzoraka. Rezultati se automatski prebacuju u software za upravljanje podacima. Tehnologija impedancije osigurava pouzdane rezultate – kako i kod zdravih životinja, tako i kod onih bolesnih. scil Vet abc Plus + analizira krv 9 različitih životinja i sa samo 10µ pune krvi mjeri eritrocite, trombocite, leukocite, hemoglobin i eritrocitne konstante. Za pse, mačke i konje analizator posjeduje unaprijed instalirane postavke, te izrađuje 4-djelnu diferencijalnu krvnu sliku koja uključuje leukocite, limfocite, monocite, granulocite i eozinofile. Ostalim životinjama (zečevi, miševi, štakori, goveda, svinje i ovce) analizom se identificira kompletni broj krvnih stanica. Rezultati se prikazuju u 18 parametara, 3 histograma, te 4-djelnom diferencijacijom za pse, mačke i konje.

scil Vet abc

scil Vet abc, uređaj za analizu hematoloških parametara u punoj krvi, izuzetno je jednostavan za upotrebu i potrebno mu je samo 90 sekundi da izradi kompletnu 3-djelnu diferencijalnu krvnu sliku. Prilikom početka mjerenja, 12 µl EDTA pune krvi automatski aspirira, pa tako nije potrebna priprema uzoraka. Rezultati se automatski prebacuju u software za upravljanje podacima. Tehnologija impedancije osigurava pouzdane rezultate – kako i kod zdravih životinja, tako i kod onih bolesnih. scil Vet abc analizira krv 11 različitih životinja (pas, mačka, konj, zec, lasica, goveda, svinja, ovca) i za svaku od njih izrađena je posebna Smart kartica koja sadrži relevantne analitičke podatke i referentne vrijednosti. Samo 12 µl pune krvi dovoljno mu je da izmjeri eritrocite, trombocite, leukocite, hemoglobin i eritrocitne konstante. Za pse, mačke, konje, zečeve i lasice analizator izrađuje 3-djelnu diferencijalnu krvnu sliku koja uključuje limfocite, monocite, granulocite, te upozorava na povišene eozinofile. Rezultati se prikazuju u 16 parametara, 3 histograma i 3-djelnom diferencijacijom + eozinofili.

XT-2000iV

Sysmex XT-2000iV – analizirajte sve životinjske vrste koje možete zamisliti! Snažan, precizan, spreman za svaku vašu želju i ono najvažnije, potreban. Osim unaprijed definiranih 8 vrsta (pas, mačka, miš, štakor, zec, zamorac, majmun, konj) sistem nudi nevjerojatnu fleksibilnost pri upotrebi. Korisnik može analizirati mnoštvo dodatnih vrsta (ovca, koza, deva...) i kreirati vlastite korisničke profile za svaku od njih. Ovaj analizator jedinstvena je i kvalitetna alternativa ručnom brojanju stanica. Najnovija tehnologija analizira čak i problematične krvne uzorke: sa fluorescentnim mjerenjem trombocita otkrivanje trombocita u mačjoj krvi više ne predstavlja problem. XT-2000iV nudi nevjerojatnu flourescentnu protočnu citometriju za pouzdanu diferencijaciju leukocita, flourescentno PLT mjerenje i flourescentno RET mjerenje. Impedancija i fluorescentna PLT dijagnostika izrazito su korisni prilikom analize problematičnih uzoraka kao što su mačji, kozji ili ovčji, a ujedno smanjuju i moguće interferencije u slučaju mikrocita, fragmenata ili velikih pločica. XT-2000iV evidentira i čuva sve vaše podatke, dopušta vam da uređujete gotovo sve parametre i izrađuje neograničeni broj profila za gotovo sve životinjske vrste.

Koagulacija

QuickVet® Analyzer

QuickVet ® Analyzer je novi veterinarski dijagnostički analizator, namijenjen za in vitro ispitivanje različitih indikacija u kućnim životinjama. Mjerni princip korišten u QuickVet ® analizatoru primjenjuje se za testiranje velikog raspona indikacija unutar zaraznih bolesti, parazita i parazitima prenosivih bolesti, zatim u područjima toksikologije, hormona, onkologije i kardiologije. Trenutni analitički parametri su PT i APTT, Fibrinogen te krvne grupe (kod pasa). Novi parametri su u razvoju te će omogućavati kompletnu dijagnostičku sliku. Brz i točan, jednostavan i user-friendly, uvjetuje mali volumen uzorka, ne zahtjeva pripremu uzorka niti kalibraciju, malih je dimenzija sa velikim 7" zaslonom u boji osjetljivim na dodir i može pohraniti do 1000 rezultata sa unosom pacijentovog ID-a.

Biokemija

scil Reflovet Plus

scil Reflovet Plus je kompaktni biokemijski analizator koji omogućava da izradu samo onih testova koji su zaista potrebni. Rezultati se dobivaju iz pune krvi i to unutar 2 do 3 minute, tako da s terapijom možete početi odmah. scil Reflovet Plus idealan je laboratorijski instrument za svakoga tko traži brzinu, preciznost i fleksibilnost.

Fuji DRI-CHEM

Fuji FDC 4000i analizator je koji može analizirati čak 21 različit parametar, koristeći suhe kemijske slajdove. Pretrage je moguće profilirati po panelu (enzimi, supstrati i elektroliti), a ovaj analizator nudi i mogućnost mjerenja svakog parametra zasebno. Uz svaki paket slajdova dolazi i QC kartica što osigurava profesionalnu peciznost rezultata bez oduzimanja vremena korisnika. Malih dimenzija, revulucionarne tehnologije i maksimizirane jednostavnosti, uz sveobuhvatan panel pretraga te brzinu rada do 77 parametara/h ovaj analizator zadovoljava svačije potrebe.

Fuji DRI-CHEM NX500

FDC NX500 analizator je koji može analizirati čak 21 različit parametar, koristeći suhe kemijske slajdove. Pretrage je moguće profilirati po panelu (enzimi, supstrati i elektroliti), no ovaj analizator nudi i mogućnost mjerenja svakog parametra zasebno. Uz svaki paket slajdova dolazi i QC kartica što osigurava profesionalnu peciznost rezultata bez oduzimanja vremena korisnika. Malih dimenzija, revolucionarne tehnologije i maksimizirane jednostavnosti, uz sveobuhvatan panel pretraga, ovaj analizator zadovoljava svačije potrebe.

Laser

Diode Laser Elli

Snažan i efikasan Diode Laser Elli s lakoćom se nosi sa svim kirurškim i terapeutskim izazovima u veterinarskoj ambulanti. Hladnjak visokih performansi kontinuirano održava diodnu jedinicu na optimalnoj temperaturi bez obzira na temperaturu okoline ili vrijeme rada. Pred-programirane postavke dostupne su za sve veterinarske aplikacije, a mogu biti namještene individualno. Prilagodljiva snaga od 1 do 15 watt-a idealna je za kiruršku i terapeutsku uporabu.

Diode laser Pico Vet

Pico Vet diodni laser je svestran i pristupačan laser s valnom duljinom od 810 nm, opremljen za korištenje u medicini malih životinja. Za što jednostavniju uporabu tu je intuitivni zaslon osjetljiv na dodir s pet ikona za odabir unaprijed definiranih korisničkih programa koji pokrivaju željeni niz tretmana - jednostavno i jasno. Pico Vet pokriva sve - od stomatoloških tretmana i "manjih operacija" do tretmana rana.